Voimassa 1.4.2020 alkaen.

Verkkokaupan tuotteet myy Lindentex Oy, Jämsänkoskentie 5, 42440 Koskenpää, Y-tunnus 3009132-9. Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille sekä yrityksille ja yhteisöille. Toimitamme tuotteita kaikkialle Suomeen.

Myymälä

Tuotteita voi ostaa myös suoraan myymälästä. Osoite on Hirsibaari Katja Linden, Jämsänkoskentie 5, 42440 Koskenpää.

Tilaustapa

Tilaukset tehdään pääsääntöisesti verkkokauppamme kautta, mutta otamme myös vastaan sähköpostilla tehdyt tilaukset.

Maksupalveluntarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä

www.paytrail.com

Toimituskulut ja -tavat

Toimitamme tuotteita kaikkialle Suomeen. Käytämme lähetysten toimittamiseen Postia. Toimituskulut sisältävät myös pakkauskulut ja ALV:n (24 %). Toimituskulumme ovat tilauksen koosta riippuen 9,90 -11,90 €.  Huom! Paketin säilytysaika postissa on 7 vrk.

Toimitusaika on n. 7 arkipäivää. Mikäli toimitus viivästyy, ilmoitamme asiakkaille sähköpostitse tai puhelimitse.

Palautusehdot

Meille on tärkeää, että olet tyytyväinen ostoksiisi! Lindentex Oy:n verkkokaupasta ostaminen on turvallista, ja asiakkaillamme on aina Suomen kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus. Jos tuote ei vastaa odotuksiasi, voit palauttaa sen, mikäli tuote on käyttämätön, siinä kunnossa, jossa sen vastaanotit. Tuote on palautettava viimeistään 14 päivän kuluttua palauttamisilmoituksen tekemisestä. Voit ilmoittaa meille palautuksesta joko sähköpostitse osoitteeseen info@lindentex.fi tai puhelimitse numeroon 0400 225 529. Liitä palautuksesi mukaan vapaamuotoisen viesti, josta ilmenee alla olevat tiedot.

Viestissä on oltava seuraavat tiedot:

– tilaajan nimi ja osoite
– tieto palautettavasta tuotteesta / palautettavista tuotteista
– tilaajan tilinumero IBAN-muodossa.

Vie tuotteet Postiin ja kerro, että kyseessä on asiakaspalautus. Palautusosoite: Jämsänkoskentie 5, 42440 Koskenpää.

Liitä palautuksen mukaan aina nimesi ja osoitteesi ja pakkaa tuotteet huolellisesti, jotta ne eivät vahingoitu kuljetuksen aikana. Säilytä Postista saamasi kuitti tositteena palautuksestasi. Kun olemme vastaanottaneet ja tarkistaneet palautuksesi, hyvitämme palautuksesi arvon Checkout-maksupalvelun kautta 4 vuorokauden sisällä sille maksutavalle, jota käytit tilatessasi.

Huomaathan, että tilauksen noutamatta jättäminen ei täytä palautusehtoja. Noutamatta jätetystä lähetyksestä perimme palautuskulut 8 €.

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilausta tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. Tilauksen tehdessään asiakas hyväksyy toimitusehdot. Pyrimme pitämään verkkokauppamme aina hyvin ajan tasalla.

Tuotteitamme ei myydä jälleenmyyntiin.

Tilaukset tehdään pääsääntöisesti verkkokauppamme kautta, mutta otamme myös vastaan sähköpostilla tehdyt tilaukset.

Lindentex Oy pidättää oikeuden peruuttaa tilaus tai toimittaa sen vajaana, mikäli saldo- tai teknisiä virheitä ilmenee.

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).